Varer fra Casas del Toqui - Cachapoal Valley/Chile

Formålet er at kreere vine, som afspejler den lokale terroir og det lokale klima, som i Cachapoal dalen godt kan minde om det omkring Middelhavet med beliggenhed tæt på Stillehavet med massive bjerge i baggrunden.

Man ser et behov for at vise, at man i Chile kan producere andet end meget ensartede vine med blød moden frugt, nemlig vine som udnytter de lokale forhold optimalt og dermed får langt mere struktur og mineraler i smagen og en langt bredere nuance-profil.

Casas del Toqui blev stiftet i 1994 af Château Larose Trintaudon – anerkendt Bordeaux producent. Formålet var at kreere vine, som afspejlede den lokale terroir og det lokale klima, som i Cachapoal dalen godt kan minde om det omkring Middelhavet med beliggenhed tæt på Stillehavet med massive bjerge i baggrunden.


Man så et behov for at vise, at man i Chile kan producere andet end meget ensartede vine med blød moden frugt, nemlig vine som udnytter de lokale forhold optimalt og dermed får langt mere struktur og mineraler i smagen og en langt bredere nuance-profil.


For at opnå det optimale i hver enkelt druesort, har man ud over markerne i forbindelse med vingården, opkøbt marker forskellige steder i området, hvor man har set potentialet til hver enkelt druesort. Og netop dette er med til at tilføre en langt bredere smags-profil for hver enkelt vin.


Dermed er stilen i vinen langt mere europæisk end mange, men stadig med det typiske chilenske krydrede modne præg.


I dag er huset overtaget af en lokal familie, som har fortsat arbejdet, visionen, passionen og stilen.


God fornøjelse med disse spændende vine !

Mere
Viser 1 - 13 af 13
Viser 1 - 13 af 13