Katalog

Producent
Årgang
Volumen
Land
Distrikt
under distrikt

Tilmeld vores nyhedsbrev

Poggio Mandorlo

Poggio Mandorlo blev til i 2001 som en drøm blandt fire venner om at skabe unikke vine i dette ellers så svære klima at lave topvine i – Montecucco i det steghede sydvestlige hjørne af Toscana.
Med hjælp fra den berømte winemaker Roberto Cipresso fandt man et helt perfekt plot på den uddøde vulkan Monte Amiata v. byen Seggiano, hvor vinden konsta...

Poggio Mandorlo blev til i 2001 som en drøm blandt fire venner om at skabe unikke vine i dette ellers så svære klima at lave topvine i – Montecucco i det steghede sydvestlige hjørne af Toscana.
Med hjælp fra den berømte winemaker Roberto Cipresso fandt man et helt perfekt plot på den uddøde vulkan Monte Amiata v. byen Seggiano, hvor vinden konstant cirkulerer omkring vinmarkerne, så de med omhu og forsigtighed kan lave fantastiske vine trods det hede klima.
Man arbejder ud fra økologiske og bæredygtige principper – fuldt ud essentielle principper for at sikre, at stokkene arbejder optimalt og har fuld glæde af de særlige klimatiske og vindmæssige betingelser samt er i stand til at få de nødvendige mineraler op fra undergrunden, som giver det nødvendige modspil til de modne og kraftige druer.
De fandt de bedste kloner af Merlot og Cabernet Franc i St. Emilion – og dem bedst egnet til at blive aklimatiseret til det varme toscanske klima. Og selvfølgelig de bedste kloner af Sangiovese Grosso (Brunello) fra Montalcino.
I dag er det den ligeså berømte winemaker Paoletti Filippo (som har stået bag en del af de store Brunello-vine), som står for produktionen af disse vine – som i dag regnes for de allerbedste i Montecucco og langt på højde med de store Brunello’er samt supertoscanere.
Vinene er ikke billige – men når man smager dem, forstår man godt hvorfor – og så er de faktisk ret rimelige set ifht. andre topvine fra Toscana.
Skal bare smages !!

Mere

Poggio Mandorlo 3 varer

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3