Katalog

Producent
Årgang
Volumen
Land
Distrikt
under distrikt

Vini Dindo

Tilmeld vores nyhedsbrev

Vini Dindo

Vini Dindo – Valpolicella

Vingården Vini Dindo startede i 1960, og det er i dag 2. og 3. generation (Adriano and Giovanni), der står i spidsen af vingården, hvor man kommer op på sølle 10.000 fl. årligt.
Man går meget op i autensitet, frugt, fylde og finesse. Derfor bruger man kun i ganske lille omfang træfade til at lagre vinen i, kun Amaronen f...

Vini Dindo – Valpolicella

Vingården Vini Dindo startede i 1960, og det er i dag 2. og 3. generation (Adriano and Giovanni), der står i spidsen af vingården, hvor man kommer op på sølle 10.000 fl. årligt.
Man går meget op i autensitet, frugt, fylde og finesse. Derfor bruger man kun i ganske lille omfang træfade til at lagre vinen i, kun Amaronen får en lille smule fad. På denne måde bevarer Dindo mest muligt smag fra den oprindelige frugt.
For at opnå så stor koncentration, farve og friskhed som muligt, presser og macererer (udbløder) man ved meget lave temperaturer (10-15 grader). Man får herved længere skindkontakt, som igen giver mere farve og syre til vinene som modspil til den fyldighed, som druerne besidder hos Dindo.
Resultatet er enestående vine, som trods sin enorme kraft ikke bliver helt så tunge og bombastiske, som man ellers tit oplever i området.

Mere

Vini Dindo 6 varer

Viser 1 - 6 af 6
Viser 1 - 6 af 6