Handelsbetingelser

Priser
Priserne på siden og i vores shop er incl. 25% moms, excl. levering.
Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, afgiftsændringer samt prisændringer fra leverandører.

Mængde
Vinene kan bestilles enkeltvis og blandes efter behov. Ofte vil der være gode priser ved køb af hele kasser.

Betaling
Betaling sker gennem PayPal – de fleste anerkendte kreditkort kan herigennem benyttes. PayPal er en af verdens førende formidlere af betalinger med meget stor sikkerhed.

Man kan ved betaling af bestillingen melde sig på Pay-Pal ved opretllese af konto - men VinMedKant stiller intet krav om dette - det er 100% valgfrit.

Leveringsbetingelser

Gratis afhentning på lager: Bestillingen kan afhentes dagen efter bestilling fra kl. 12.00 på vores lager: VinMedKant, C/O Bring Express, Hans Egedes Vej 18, 5210 Odense NV.

Bor du i Odense-området, kan vi ofte også hjælpe med levering gratis - ring først på 22 99 21 29 og aftal - benyt i så fald denne fragtmetode v. bestilling.

Levering: Vinen leveres indenfor 2 hverdage 
Som leveringspartner benyttes Danske Fragtmænd og Bring.

Da der er tale om budfirma, leverer de direkte til din dør – du giver ved ordre tilladelse til, at ordren kan sættes, hvis du ikke er hjemme - skriv et sted, det kan stilles i tekstfeltet v. endelig afgivelse af bestilling i check-out.

Priser til adresser m. CVR nr.:
Levering med Danske Fragtmænd TIL DØREN
V. køb under kr. 1.000,- incl. moms:    kr. 75,-
V. køb på kr. 1.000,- og derover:    Kr. 0,-
Priserne gælder i hele Danmark.

Priser til adresser uden CVR nr.: (privatadresser)
Priser ved levering med Danske Fragtmænd eller Bring TIL DØREN
V. køb under kr. 1.000,- incl. moms:    kr. 125,-
V. køb på kr. 1.000,- og derover:    Kr. 0,-
Priserne gælder i hele Danmark.

Da vi leverer direkte til din dør – giver du ved ordre tilladelse til, at ordren kan sættes, hvis du ikke er hjemme - skriv et sted, det kan stilles i tekstfeltet v. endelig afgivelse af bestilling i check-out.

Bor du i Odense eller omegn, er du også velkommen til at ringe på 22 99 21 29 - vi er tit ude at køre - måske der kan findes en billig løsning på leveringen

Returret

Såfremt du konstaterer mangler/ beskadigelse ved modtagelse af varerne, beder vi dig om at kontakte os med det samme på tlf. 22 99 21 29 eller mail ulrik@vinmedkant.dk - send gerne et billede med.