Bliv medimportør af Buccella's supervine

Buccella er et mønster eksempel på, hvordan disse vine skal laves – voldsom power, fedme, tæthed, farve, struktur og samtidig med utrolig elegance og finesse. Det er sjældent at så muskuløse vine kan udvise så fin elegance. Dette opnås gennem en enorm selektering af druerne og meget lavt udbytte fra lokationer med god friskhed og mineralitet.

Det er et lille ”garage” vineri, hvor man ikke har nogen marker i forbindelse med vineriet, alle markerne er placeret væk fra på forskellige lokationer.

Den totale årlige produktion er på knap 35.000 fl., så meget lidt efter Californiske forhold.

Historien startede i 2002, hvor Alicia og Bill Deem producerede 2400 fl. Cabernet Sauvignon, som blev revet væk. Løbende har man tilføjet nye vine i sortiment, så man i dag laver 5 forsk., 3 Cabernet Sauvignon, 1 Merlot og 1 ”Rhône-blend” – her får du tilbud på de 4 !!

Vinene har fra starten hentet gode anerkendelser og priser, men specielt de senere år har det internationale publikum fået øjnene op for disse helt unikke vine, som gang på gang for meget flotte scores. Er man ude efter investeringsvine, så er det derfor et oplagt bud, da vinene grundet den stigende anerkendelse og dermed efterspørgsel stiger år for år !!

Det er i dag den meget anerkendte Landon Donley, som er winemaker – og sikke vine!!

Op igennem årene har Buccella top-point. Langt de fleste scores har ligget mellem 94 og 96 point. Vi forventer at dette års vine ikke bliver nogen undtagelse.

Napa Valley, Californien

Napa Valley er kendt for sine store, opulente vine med stor fedme og masser af muskler!!

Og vinene derfra bliver mere og mere populære internationalt. Populariteten voksede i 90’erne med store voldsomme vine, men vinene var her i VinMedKant’s optik alt for fede og syrefattige.

I dag har man lært lektion i top-vinene – vinene er stadig voldsomme, men man har lært at holde elegancen i vinene og har bedre styr på strukturen og syren.

Medimport

Vin er med rekordfart blevet et hot investeringsemne for mange mennesker.
Men man kan ikke bare købe og så håbe på, at det bliver bedre med tiden og dermed lidt mere værd. I dag kan man professionelt investere i vin via forskellige puljer og firmaer, både som privat og som professionel investor.

Men hvorfor gør så mange det?
Meget skyldes helt sikkert, at vin er en ting, som mange forbinder med passion, gode oplevelser og mystik. Herudover har vin den helt store fordel, at køber man det med henblik på, at investeringen skal blive mere værd, og det ikke sker, så har man da i det mindste en god oplevelse foran sig, hvis man ikke vil sælge.

Så har man pengene, føler mange, at det ikke kan gå helt galt på den lange bane. Men hvad skal man investere i? Først og fremmest er der en del praktiske økonomiske og helt jordnær viden om vin, man skal være obs på.

Herudover handler det som så meget andet om at kunne se og læse trends samt forstå det produkt, man har med at gøre.

Vi i VinMedKant deler altid gerne råd om import og investering af vin.

Praktisk

  1. Læg den vare i kurven, som du ønsker at være medimportør af
  2. Vælg det antal flasker du vil købe
  3. Gå til kassen og betal (husk at udfylde telefon og mail)
  4. Vi holder dig opdateret, så snart der er ny status
  5. Vi kontakter dig personligt, når dine varer er i Danmark