2019
Don Carlos Blanco
Campo de Borja
Bodegas Ainzon
13%
85 % macabeo og 15 % chardonnay
Druerne er høstet I slut September og start oktober. Dyrket i to højder, hvor der på det høje plateau, er en jord der er leret samt jernholdig. Hvor der i den lave ende af plateauet er en brun kalkstenet jord.
Vinmarkerne er mellem 8 til 25 år gamle.
Druerne er nænsomt plukket i markerne. De bliver udvalgt af en længere kvalitets proces på vineriet.
Vinen bliver macereret ved kølig temperatur i 8 til 10 timer. Efter presningen bliver den reneste part af mosten til den alkoholiske fermentation ved en kontrolleret temperatur ved 12 til 16.
Så snart fermentationen er færdig ligger vinen i kontakt med gærresterne i 6 til 8 dage.
Vinen har en gul farve med et grønt skær.
En intens duft af frisk frugt.
æble, ananas, citrus og passion frugt.
På paletten føles der en god syre, vinen er frisk og balanceret.
Server ved 8 til 10 grader for at opnå det bedste resultat.