OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Levering: Vinen leveres indenfor 2 hverdage.

Som leveringspartner benyttes GLS, der leverer til den nærmeste droppoint.

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på ulrik@vinmedkant.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Ja, du kan efterbestille de vine, du særlig godt kan lide. Vinen bliver lagerført, så længe der er tilstrækkelig stor efterspørgsel.

Bundfald i vin er normalt et tegn på, at det er en lagret vin, som har ligget nogle år på flaske. Moderne forbrugere er blevet så uvant med bundfald at mange fejlagtigt betragter det som en skavank.

Vin der skal have lang tids flaskelagring afsætter dog hyppigt vinstenskrystaller, som er hvide i hvidvin og røde eller sorte i rødvin. Desuden udskiller rødvinene garvesyrer og anthocyaner, som er pigmenter, der udover at give farve og smag også er med til at forsyne vindrueplanten med et immunforsvar, der bekæmper bakterier, virus og svampe.

Det tykke bundfald i vintage portvin er et særligt dramatisk eksempel herpå. Vinproducenterne efterlader med vilje flere tartrater (vinsyrer) og fenoler (farvepigment, farvesyre og dufte) i vine, der skal kunne holde sig længe på flaske, så de kan udvikle de egenskaber, der giver vinen bouquet.