FAQ

Kan i levere i mit område?

Gratis afhentning på lager: Bestillingen kan afhentes dagen efter bestilling fra kl. 12.00 på vores lager: VinMedkant, C/O Bring Express, Hans Egedes Vej 18, 5210 Odense NV.

Bor du i Odense-området, kan vi ofte hjælpe med levering gratis – ring først på tlf. 22992129 og aftal – benyt i så fald denne fragtmetode v. bestilling.

Levering: Vinen leveres indenfor 2 hverdage.

Som leveringspartner benyttes Danske Fragtmænd og Bring.

Da der er tale om budfirma, leverer de direkte til din dør – du giver ved ordre tilladelse til, at ordren kan sættes, hvis du ikke er hjemme – skriv et sted, det kan stilles i tekstfeltet v. endelig afgivelse af bestilling i check-out.

Kan jeg fortryde mit køb?

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på ulrik@vinmedkant.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvor stilles den bestilte vare?

Da der er tale om budfirma, leverer de direkte til din dør – du giver ved ordre tilladelse til, at ordren kan sættes, hvis du ikke er hjemme – skriv et sted, det kan stilles i tekstfeltet v. endelig afgivelse af bestilling i check-out.

Kan jeg købe ekstra af vine, jeg godt kan lide?

Ja, du kan efterbestille de vine, du særlig godt kan lide. Vinen bliver lagerført, så længe der er tilstrækkelig stor efterspørgsel.

Hvorfor er der bundfald i nogle vine?

Bundfald i vin er normalt et tegn på, at det er en lagret vin, som har ligget nogle år på flaske. Moderne forbrugere er blevet så uvant med bundfald at mange fejlagtigt betragter det som en skavank.

Vin der skal have lang tids flaskelagring afsætter dog hyppigt vinstenskrystaller, som er hvide i hvidvin og røde eller sorte i rødvin. Desuden udskiller rødvinene garvesyrer og anthocyaner, som er pigmenter, der udover at give farve og smag også er med til at forsyne vindrueplanten med et immunforsvar, der bekæmper bakterier, virus og svampe.

Det tykke bundfald i vintage portvin er et særligt dramatisk eksempel herpå. Vinproducenterne efterlader med vilje flere tartrater (vinsyrer) og fenoler (farvepigment, farvesyre og dufte) i vine, der skal kunne holde sig længe på flaske, så de kan udvikle de egenskaber, der giver vinen bouquet.