VINSMAGNING MED DIG I FOKUS

large-grape-white

Vinsmagning i hele Danmark

Hvis du, ligesom os, er enig i, at en vigtig del af livet er at nyde de små øjeblikke og forkæle sig selv, så vil du elske vores vinsmagnings arrangementer. Vi har dig i centrum, når vores værter kommer og fører dig gennem den smukke og finurlige verden, som vinens verden er.  

Vi kan tage dig gennem rødvinens mærke dyb eller smage os gennem hvidvinens liflige noter. Vil du en tur til det solbeskinnede Spanien eller vil du hellere en tur til Frankrigs fine vinmarker, så kan vi også klare dette. Du bestemmer retningen for din vinsmagning eller lader os overraske dig med en fantastisk vinsmagning. 

Vinsmagninger for alle

Uanset hvad du måtte have lyst til kan vi hos VinMedKant tilbyder vi en lang række forskellige slags vinsmagninger. Vi har mulighed for at tage læringshatten på og give dig et indblik i nørderiet omkring vinens tilblivelse eller vi kan underholde med sjove historier fra vores mange års erfaring med handel og nydelse af vin.  

En vinsmagning er et arrangement, hvor du kan blive underholdt i viden omkring de gode dråber. Den klassiske vinsmagning i VinMedKant byder på en god blanding af vine fra enten en producent eller fra flere producenter. Her bliver du introduceret til, hvad der er specielt ved netop disse vine.  

Vinsmagning med mad er også en vinsmagning, som vinder meget frem i Danmark. Det er her VinMedKant er eksperter. Vi sammensætter vinsmagningen med en menu, som højner niveauet i både vinen og maden. Vores kærlighed for vin udspringer nemlig af den symfoni, der opstår, når mad og vin går op i en højere enhed. Vil du have sushi og hvidvin, østers og bobler eller rødvin og vildt – vi finder sammen ud af, hvad netop du ønsker. Det kan være du allerede har sammensat en menu, men har brug for vine, som går hånd i hånd med maden, vi hjælper dig. 

Vinsmagning på Fyn

Fyn er fin og VinMedKant startede sit eventyr her – så har du brug for en vinsmagning på Fyn, så har vi rig mulighed for at hjælpe dig. Vi kan stå for en hyggelig og særlig aften hos dig privat, på din arbejdsplads eller på vores eget lager.  

En vinsmagning på lageret har vundet frem her de sidste år, da man får en indblik i det at drive en engros virksomhed. Du kommer til at sidde blandt alle vores producenter, du kan hente, hvad du har lyst til på vores store lager med over 300 varenumre og så vil Ulrik kunne fortælle vidt og bredt om hans mange leverandører. Det er en oplevelse, som du ikke må frarøve dig selv. 

Vinsmagning i Jylland

Bor du i Jylland og har brug for en sublim vinoplevelse, skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi har mange muligheder for at hjælpe dig med at holde dit livs privat arrangement eller underholde hele firmaet med en aften i vinens tegn 

Privat- eller erhvervs vinsmagning?

VinMedKant har i mange år stået for at holde store såvel som små vinsmagninger. Gennem tiden har vi blandt andet holdt store firma vinsmagninger med op til 200 erhvervsdrivende samt helt ned til den intime vinsmagning med en håndfuld særlige mennesker.

Fælles for arrangementerne er, at vi altid leverer en vinsmagning, som handler om langt mere end de gode årgange og eftertragtede vine – vi bestræber os nemlig på at give dig en oplevelse, som er både nærværende, intens og fyldt med god stemning. På den måde kan du og dit selskab opleve fagets finesse og få en personlige introduktion til vinens vidunderlige verden.

Kontakt os for din næste vinsmagning

Vores vinsmagninger kan foregå i hele Danmark. Hvad enten du sidder i København, Odense, Kolding, Vejle, Fredericia, Svendborg eller sågar Skagen, kan vi holde dit næste vinarrangement.  Du kan altid kontakte os uforpligtende og få et tilbud på dit arrangement på shop@vinmedkant.dk