Bodegas Santo Cristo Spanien

BODEGAS SANTO CRISTO

BODEGAS SANTO CRISTO

Campo de Borja hvor Bodegas Santo Cristo ligger er et af de områder i Spanien, som virkelig stormer frem, og som vi kommer til at høre meget mere om i årene frem.

Vi er lidt vest for Zaragoza i det nordlige Spanien, ikke så langt fra Rioja. Garnacha/Grenache er kongen her, og mange nedskrivninger tyder på, at druen oprindeligt kommer herfra – under alle omstændigheder stortrives den og skaber spændende resultater til fornuftige priser.

Bodegas Santo Cristo er en fremsynet familiegård, som gennem investering i nyeste teknologi har gjort det muligt at lave nogle fabelagtige vine til fornuftige priser. Mange af de omkringliggende vinbrug er så små, at de ikke selv har udstyr til at lave vinen, så Santo Cristo står for produktion af vin for mange af dem. Las Gavias er netop et resultat af dette fremragende arbejde, hvor man kun benytter de ældste stokke, som naboerne har.

Resultaterne er virkelig fremragende, og til virkelig lave priser – priser, som kun skyldes, at området endnu er så ukendt – så prøv det, mens det kan fås for penge.