Vinområder i Frankrig

Intet vinland har formået at sætte standarden for, hvad vin er, som Frankrig. I mange århundreder har målestokken for vin alle andre steder i verden været fransk vin.

Stadig den dag i dag er nogle af de mest feterede vinområder franske trendsættere som Bordeaux, Bourgogne og Rhône.

Mange andre lande har efterhånden fået rigtig godt fat i forbrugerne med produkter, som prismæssigt er meget attraktive og nemme at nyde – hvilket op gennem 80’erne og 90’erne og til dels langt ind i dette årtusinde har voldt franskmændende store problemer.

Men som i så mange andre facetter af livet, så er det i de svære tider, at man virkelig får udviklet sig – og det man i den grad også sige, at Frankrig har. Man har indset, at man skal passe på med at tage kampen op med de andre på de andres hjemmebane og i stedet fokusere på det, man er gode til – nemlig at lave vine, som holder på den lange bane og vine, som i den grad tør have sine rødder i den historie, som de er en del af – det er det billede af Frankrig, som VinMedKant synes er spændende og gerne vil vise frem.

Derfor er vores sortiment bestemt ikke kun de mest kendte områder i Frankrig, men i den grad også de små og store næsten glemte områder i fjerne kroge af Frankrig, hvor mange unge vinmagere kommer til for at vise, hvad disse områder virkelig kan – og ofte til attraktive priser ifht. resten af Frankrig.

[wa-wps id=’6088′]